Πώς η Kylie Jenner βγάζει με ένα post όσα λεφτά δεν θα βγάζατε σε όλη σας τη ζωή

Η Kylie Jenner βρίσκεται στην κορυφή των πλουσίων του Instagram για δεύτερη συνεχή χρονιά, αφήνοντας πίσω την Kim Kardashian, την Beyoncé και την Ariana Grande

Η Kylie Jenner βρίσκεται στην κορυφή των πλουσίων του Instagram για δεύτερη συνεχή χρονιά, αφήνοντας πίσω την Kim Kardashian, την Beyoncé και την Ariana Grande

Η 21χρονη ιδρύτρια της Kylie Cosmetics κατέκτησε την πρώτη θέση στην λίστα των πλουσίων του Instagram της HopperHQ.com για δεύτερη συνεχή χρονιά.

Η Jenner «νίκησε» τις Beyoncé και Taylor Swift – για να μην αναφέρουμε την μεγάλη της αδερφή Kim Kardashian, που είναι στην 4η θέση στην κατάταξη – κερδίζοντας 1,27 εκατομμύρια δολάρια ανά ανάρτηση!

Αυτό είναι περίπου 27% περισσότερα χρήματα από το 1 εκατομμύριο δολάρια ανά ποστ στο κοινωνικό μέσο ενημέρωσης, που ο ιστότοπος εκτιμά ότι κέρδισε πέρυσι.

Μάλιστα, πρόκειται για ένα ποσό το οποίο πολλοί άνθρωποι δεν βγάζουν δουλεύοντας όλη τους τη ζωή.

Αυτή ήταν ξεκάθαρα η χρονιά της Jenner. Η Forbes την ονόμασε ως την νεαρότερη δισεκατομμυριούχο τον Μάρτιο, κυρίως χάρη στην σειρά καλλυντικών αξίας 900 εκατομμυρίων δολαρίων που πωλείται στο διαδίκτυο και στα καταστήματα ULTA. Το κοινό της στο Instagram αυξήθηκε από 128 εκατομμύρια σε 141 εκατομμύρια followers από την άνοιξη.

Ωστόσο, η Jenner έχει λιγότερους followers από την τραγουδίστρια Ariana Grande, η οποία είναι η δεύτερη στον κατάλογο των πλουσίων του Instagram κερδίζοντας 966.000 δολαρίων ανά post, παρά το γεγονός ότι έχει 159 εκατομμύρια followers, σύμφωνα με το HopperHQ.com. Ο παγκόσμιος αστέρας του ποδοσφαίρου Κριστιάνο Ρονάλντο προσπερνάει και τις δύο σε ακολούθους φτάνοντας τους 173 εκατομμύρια, αλλά είναι τρίτος στον κατάλογο των εσόδων με 975.000 ανά ποστ.

Ο διευθύνων σύμβουλος Mike Banda είπε στο Metro ότι «η Kylie Jenner είχε ένα απίστευτο έτος, οπότε δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι είναι πρώτη στη λίστα. Είναι απίστευτο πόση επιρροή έχουν αυτοί οι επαγγελματίες στους οπαδούς τους, έτσι από την άποψη των χορηγιών, αυτές οι αμειβόμενες διαφημίσεις αξίζουν συχνά κάθε δεκάρα».

Αυτοί είναι οι 10 πρώτοι στον κατάλογο των πλουσιότερων στο Instagram για το 2019: