Δεν θα πιστεύετε ποιος είναι ο πιο αγαπητός ήρωας του «Stranger Things» (Spoiler)

Ποιος είναι στην πραγματικότητα ο κακός «Αλεξέι» που έκλεψε καρδιές

Ποιος είναι στην πραγματικότητα ο κακός «Αλεξέι» που έκλεψε καρδιές

Αυτό το άρθρο περιέχει spoilers σχετικά με την τρίτη σεζόν του Stranger Things, οπότε αν δεν την έχετε δει ακόμα, αποφύγετε να το διαβάσετε.

Όλοι που αγαπήσαμε την δημοφιλή σειρά, έχουμε συνδεθεί με κάποιο μέλος της συμμορίας.

Όμως φαίνεται πως ένας καινούργιος χαρακτήρας που γνωρίσαμε στην τρίτη σεζόν, ο «Αλεξέι» έγινε αναμφισβήτητα ένας από τους πιο συμπαθητικούς ήρωες της δημοφιλέστατης σειράς.

Αποτέλεσμα εικόνας για stranger things 3 alexei

Ο Ρώσος επιστήμονας κέρδισε τις καρδιές του τηλεοπτικού κοινού, έγινε meme και ήρωας, ενσάρκωσε ένα διαφορετικό πρότυπο από αυτά που ήταν συνηθισμένα τη δεκαετία του ’80 στο «ψυχροπολεμικό» κλίμα ΗΠΑ-Ρωσίας και τελικά, έγινε αντικείμενο αγάπης στα social media.

Ο Άλεκ Ούτγκοφ, όπως είναι το πραγματικό του όνομα, γεννήθηκε τον Μάρτιο του 1986 στο Κίεβο της Ουκρανίας, από μητέρα συνθέτη και πατέρα γνωστό καρδιοχειρουργό.

Όταν ήταν 11 ετών μετακόμισε στο Λονδίνο, ενώ οι γονείς και ο αδελφός του ζουν ακόμη στην Ουκρανία.

Ο Άλεκ μιλάει αγγλικά, ρωσικά και ουκρανικά και έχει ήδη εμφανιστεί σε ταινίες όπου πρωταγωνιστούσαν διάσημα ονόματα του κινηματογραφικού στερεώματος, όπως το Mortdecai με τον Τζόνι Ντεπ, τη Γκουίνεθ Πάλτροου και τον Γιούαν ΜακΓκρέγκορ, αλλά και το Τζακ Ράιαν- Πρώτη Αποστολή, σε σκηνοθεσία του Κένεθ Μπράνα, με τους Κέβιν Κόστνερ, Κίρα Νάιτλι και Κρις Πάιν.

Αποτέλεσμα εικόνας για stranger things 3 alexei

Μετά την τεράστια απήχηση που είχε ο χαρακτήρας του «Αλεξέι» ο Άλεκ έγραψε στο Instagram:

«Σας ευχαριστώ όλους για την υποδοχή και την υποστήριξη». Εξέφρασε τη συγκίνησή του για την αγάπη του κοινού στον χαρακτήρα του και ευχήθηκε κάθε επιτυχία και ευτυχία στους διαδικτυακούς φίλους του πιο συμπαθητικού Ρώσου «κακού».

Αποτέλεσμα εικόνας για stranger things 3 alexei