Βαρύ πένθος για τη Βάνα Μπάρμπα! Έφυγε από τη ζωή η αδελφή της! Ραγίζει καρδιές το μήνυμά της

Βαρύ πένθος για τη Βάνα Μπάρμπα αφού έφυγε από τη ζωή η αδελφή της, Σούλα

Οι δύο αδελφές ήταν πολύ δεμένες και μάλιστα η μεγαλύτερη, η Σούλα ήταν πάντα υπερπροστατευτική με την ηθοποιό. Η Βάνα Μπάρμπα, σε παλιότερη συνέντευξή της είχε αναφερθεί σε αυτό το τόσο αγαπημένο πρόσωπο λέγοντας χαρακτηριστικά για τη σχέση τους:

«Κατά βάθος και οι δύο πήραμε στη ζωή μας αυτό που θέλαμε και επιθυμούσαμε πολύ: εγώ την καριέρα και η αδελφή μου την οικογένεια. Αγαπώ τη Σούλα γιατί είχε πάντα έναν υπέροχο τρόπο να διαχειρίζεται τη διασημότητά μου. Το να μπαίνεις στην τράπεζα ή να κυκλοφορείς στην πλατεία στα Γιάννενα και να σε ρωτούν για το εξώφυλλο της αδελφής σου ή για κάτι που είπε ή έκανε, κατά τα ψέματα, δεν είναι και το ευκολότερο πράγμα στον κόσμο» είχε πει η Βάνα Μπάρμπα παλιότερα.

Η Σούλα Μπάρμπα αφήνει πίσω της μία πολύ δεμένη οικογένεια και δύο κόρες που έχουν πολύ καλή σχέση με τη Βάνα Μπάρμπα. Μάλιστα η μία είναι δικηγόρος και η άλλη δημοσιογράφος.

Το μήνυμα που ανέβασε η Βάνα Μπάρμπα μετά τον χαμό της αδελφής της, ραγίζει καρδιές. Η ίδια, θέλοντας να αποχαιρετίσει την αγαπημένη της Σούλα, έγραψε για εκείνη:

Πηγή