Τζώνυ Θεοδωρίδης: Παντρεύτηκε ο σταρ της «Λάμψης»! Οι πρώτες φωτογραφίες του γάμου του!

Ευτυχισμένος ξανά στην προσωπική του ζωή είναι ο Τζώνυ Θεοδωρίδης αφού παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του Σύλβια Δημητρακοπούλου

Ευτυχισμένος ξανά στην προσωπική του ζωή είναι ο Τζώνυ Θεοδωρίδης αφού παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του Σύλβια Δημητρακοπούλου.

Το μυστήριο έγινε κοντά στην παραλία του Αλίμου και η νύφη έλαμπε μέσα στο ιδιαίτερα ρομαντικό νυφικό της. Όσο για τον γαμπρό, το ίδιο ευτυχισμένος με εκείνη, δεν σταμάτησε να χαμογελά και να φιλάει τη νύφη η οποία είναι κατά 18 χρόνια μικρότερή του.

Ανάμεσα στους εκλεκτούς καλεσμένους του ζευγαριού ήταν και η Κατερίνα Τσάβαλου η οποία ανέβασε και φωτογραφίες από την όμορφη αυτή στιγμή των φίλων της.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ηθοποιός είχε αποκαλύψει σε πρόσφατη εκπομπή του “Καλύτερα δε γίνεται” πως σκόπευε να ανέβει -για δεύτερη φορά- τα σκαλιά της εκκλησίας, χωρίς όμως να αποκαλύψει πότε ακριβώς θα γινόταν ο γάμος.

Αμέσως μετά το μυστήριο ακολούθησε γαμήλιο γλέντι με τους δύο νεόνυμφους ευτυχισμένους να δέχονται θερμές ευχές για την κοινή ζωή που ξεκινούν.


Το πιο τρυφερό φιλί για το νεόνυμφο ζευγάρι

Το ζευγάρι είχε κρατήσει μυστική την ημερομηνία του γάμου του..

Η Κατερίνα Τσάβαλου ανάμεσα στους καλεσμένους του ζευγαριού

Την δεκαετία του 90 o Τζώνυ Θεοδωρίδης ήταν ένας απο τους πιο ποθητούς άντρες της Ελληνικής τηλεόρασης.

Ένας ηθοποιός με πυγμή που απέδειξε στο πέρας των ετών ότι έχει κοχώνες. Διεκδίκησε τα δεδουλευμένα του, έστειλε τον ΑΝΤ1 στο δικαστήριο για τα συγγενικά δικαιώματά και πλεόν περιμένει τις αποφάσεις της Δικαοσύνης που τον δικαιώνουν.

Πηγή