Την περασμένη Κυριακή ο Robin Williams θα γιόρταζε κανονικά τα γενέθλιά του και ο γιος του για να τον τιμήσει, παντρεύτηκε

Στις 11 Αυγούστου, συμπληρώνονται πέντε χρόνια από τότε που ο δημοφιλής ηθοποιός αποφάσισε να θέσει τέρμα στη ζωή του. Για την οικογένειά του, όμως, δεν παύει να πάντα εκεί. Γι΄αυτό και ο μικρότερος γιος του, Cody, επίλεξε τη μέρα των γενεθλίων του πατέρα του για να παντρευτεί την αγαπημένη του.

robinwilliam

Ο 27χρονος Cody Williams παντρεύτηκε τη Maria Flores, την περασμένη Κυριακή, στο σπίτι που ο ηθοποιός και η πρώην σύζυγός του μεγάλωσαν τα παιδιά τους. Ο Williams είχε συνολικά τρία παιδιά, τον Cody, την 29χρονη Zelda, και τον 36χρονο Zachary από την προηγούμενη σύντροφό του.

Τίποτα δεν έγινε τυχαία. Στο συγκεκριμένο σπίτι, οι νεόνυμφοι γνωρίστηκαν πριν από έξι χρόνια. Η κόρη του ηθοποιού, Zelda, ανέβασε στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram μια φωτογραφία με τον αδελφό και τη νύφη της, την οποία συνόδευσε με το πιο κάτω συγκινητικό κείμενο. 

“Είναι τα γενέθλια μιας από τις αγαπημένες μου ψυχές που ζουν σε αυτόν τον πλανήτη, της @junotemple. Είναι η μέρα που ο Neil Armstrong πάτησε στο φεγγάρι (και για εμένα που είμαι nerd με τα θέματα του σύμπαντος, αυτό είναι πολύ σημαντικό). “Και ήταν η μέρα που γεννήθηκε ο μπαμπάς μου, και η τελευταία μέρα που τον είδα. Αυτό το τελευταίο είχε αρχίζει να ρουφάει τη χαρά από τα δύο πρώτα τα τελευταία χρόνια. Μέχρι πριν δύο μέρες, που έγινε κάτι καινούριο. Η 21η Ιουλίου του 2019, έγινε η πρώτη μέρα που επισήμως απέκτησα μια νέα αδερφή. @mariaaafloresssswilliams και Cody, είστε το φως στις ζωές μας. Είμαι ευγνώμων που υπήρξα μάρτυρας της αγάπης σας τα τελευταία χρόνια, που σας είδα να αναπτύσσεστε και να φροντίζετε ο ένας τον άλλο με τρόπους που θα έπρεπε όλοι να είμαστε αρκετά τυχεροί ώστε να βιώσουμε. Ήσουν ήδη μέρος της οικογένειας στα μάτια μου, αλλά πλέον υπάρχει ένα επίσημο χαρτί κάπου που το επιβεβαιώνει. Ο Ζak, η Μαμά, κι εγώ, σας αγαπάμε και τους δύο πολύ και νομίζω ότι μπορώ να μιλήσω για όλους μας όταν λέω ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗ ΝΥΦΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΑΜΠΡΟ!!!” 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by (@zeldawilliams) on

 

Πηγή