Ποιος κούκλος ηθοποιός μπαίνει στο «Έλα στη θέση μου»;

Μας αποχαιρέτησε για το καλοκαίρι το «Έλα στη θέση μου» και αναμένουμε τον 4ο κύκλο της σειράς, που επανέρχεται δυναμικά το φθινόπωρο. 

Totsikas

Από την δημοφιλή κωμική σειρά “Έλα στη θέση μου”, που ανανέωσε το ραντεβού της με το κανάλι Alpha, όπως είναι γνωστό, έφυγαν η «Μίκα» Ντάνη Γιαννακοπούλου, η «Αιμιλία» Μαρία Φιλίππου, ο «Αντρέας» Αντώνης Καφετζόπουλος και η «Ισμήνη» Εύη Δαέλη.

Elastihesimou

Οι ηθοποιοί μάς αποχαιρέτησαν, αλλά τέσσερις νέοι ήρωες θα προστεθούν στο καστ, για να προκαλέσουν νέες αναταράξεις. Ένας από αυτούς λοιπόν, είναι και ο Αποστόλης Τότσικας. Ο γοητευτικός ηθοποιός θα έχει τον ρόλο του Μάρκου, ο οποίος μπαίνει στη σειρά ως… ο εκδικητής με το αγγελικό πρόσωπο. 

Totsikas02

Το τρίτο πρόσωπο; 

Ο Μάρκος (Αποστόλης Τότσικας) θα αποτελέσει την πέτρα του σκανδάλου ανάμεσα σε Ρενάτα και Αχιλλέα. Έχει χιούμορ,  βλέπει τη ζωή αισιόδοξα, είναι πολύ συμπαθής και επικοινωνιακός και καταφέρνει να κερδίσει τους ανθρώπους με την πρώτη.  Έχει μεγάλη εμπιστοσύνη στον εαυτό του, είναι διεκδικητικός σε ό,τι θέλει ή νιώθει ότι του ανήκει, αλλά… Ο τόσο γοητευτικός Μάρκος, έχει και μια πλευρά που δεν αφήνει να δει κανένας… Έτσι, οργανώνει τα σκοτεινά του σχέδια, που σιγά σιγά θα βάλει σε εφαρμογή.

Ο Μάρκος θα είναι ο νόθος γιος του Αντρέα και της Χρύσας. Ο Αντρέας δεν τον έχει αναγνωρίσει ως Σοφοκλέους, αυτό όμως δεν τον εμποδίζει να πάει στην Ελλάδα με σκοπό να κατακτήσει τη Sofo και να αποκαταστήσει τη δικαιοσύνη.  Αναμονή λοιπόν…. 

 

Via