Μια συγκινητική ιστορία: Ένας πάτερ και 4 παιδιά βγάζουν την ίδια φωτογραφία επί 6 χρόνια!

«Πιστοί» στο ραντεβού τους, την ίδια μέρα, κάθε χρόνο, στις 26 Ιουλίου που εορτάζεται ο Άγιος Παντελεήμονας.

Δεν μπορούσαμε να μην το μοιραστούμε μαζί σας γιατί πραγματικά μας άγγιξε την ψυχή. Ο Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητρόπολης Κωνσταντίας – Αμμοχώστου πάτερ Αυγουστίνος βγάζει κάθε χρόνο την ίδια μέρα, την ίδια ακριβώς φωτογραφία με τους δίδυμους Γιώργο και Νικόλα Νεοφύτου και τους δίδυμους Σίμο και Ιωάννη Αριστοτέλους. Αυτό γίνεται απο το 2013 μέχρι και σήμερα και πραγματικά ευχόμαστε να συνεχίσει να γίνεται για πάρα πολλά χρόνια ακόμα.

Μέσα απο το διάβα των τελευταίων 6 χρόνων βλέπουμε τα δίδυμα μπουμπουκάκια να ανθίζουν και να γίνονται ολόκληροι άντρες και ο πάτερ -φανερά πλέον- αδυνατισμένος και “μεστός” να συνεχίζει να αγκαλιάζει με στοργή το ποίμνιό του. Πέραν των εμφανών σωματικών αλλαγών, διακρίνουμε και τις διακυμάνσεις που φέρνει στις ζωές μας ο χρόνος. Ο απρόβλεπτος, αψυχολόγητος χρόνος που στο διάβα του καθορίζει την μετεξέλιξη της πνευματικής μας πορείας. Αναλλοίωτα όμως στο πέρασμά του, παραμένουν τα αληθινά χαμόγελα και η αστείρευτη αγάπη μεταξύ αυτών των 5 ψυχών. Που τους ενώνει -μεταξύ άλλων- η γιορτή του Άγιου και Ιαματικού Παντελεήμων στις 26 Ιουλίου.

Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό για τα έτη 2013, 2017, 2018 και 2019 απο την προσωπική συλλογή φωτογραφιών του πάτερ Αυγουστίνου που διατηρεί στον προσωπικό του λογαριασμό στα ΜΚΔ.

 

26 Ιουλίου 2013

 

26 Ιουλίου 2017

 

26 Ιουλίου 2018

 

26 Ιουλίου 2019