Η Μενεγάκη «έκαψε» τον Αλεξάνδρου

Δεν επιβεβαιώνεται από πουθενά πως ο μοντέλος έχει δεχθεί πρόταση για να επιστρέψει στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη την επόμενη σεζόν

Δεν επιβεβαιώνεται από πουθενά πως ο μοντέλος έχει δεχθεί πρόταση για να επιστρέψει στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη την επόμενη σεζόν.

Οι περισσότεροι θυμούνται πως ο Δημήτρης δεν είχε φύγει σε καλό κλίμα από την εκπομπή καθώς αργούσε να πάει στις συσκέψεις κάποιες φορές και στο πλατό. Και όπως μου έλεγε χθες «παλιά» πηγή του Alpha.

«Άλλο να πηγαίνει τρεις τέσσερις φορές το χρόνο καλεσμένος στην εκπομπή και άλλο να είναι βασικός συνεργάτης». Βεβαίως η επιλογή ήταν δική της… μιας και δεν επέλεξε έναν δημοσιογράφο δίπλα της αλλά μια τηλεοπτική γλάστρα.

Η Μενεγάκη συνεχίζει τις διακοπές της στην Άνδρο και οι αποφάσεις για το πάνελ της εκπομπής θα παρθούν μετά τον Δεκαπενταύγουστο. Όπως όλα δείχνουν αυτή τη φορά βάζει την λογική στο κεφάλι της και όχι την… «κηπουρική».

Το μόνο σίγουρο είναι πως ψάχνει φρέσκα πρόσωπα και δημοσιογράφους κάποιοι εκ των οποίων μπορεί να προέλθουν και από το Mad.

Πάντως τα πράγματα σύμφωνα με το nassos blog δεν είναι όπως όπως άλλες χρονιές καθώς το μπάτζετ που θα πάρει στα χέρια της η παρουσιάστρια θα είναι εξαιριετικά περιορισμένο.

Πηγή