Η “αρχοντική ομορφιά” της Τασούλας Καλλένου.

Εν προκειμένω, η μεσογειακή φινέτσα κάνει πάρτι!

Μοντέλο, μητέρα, επιχειρηματίας, σύζυγος, τραγουδίστρια, performer, γραφίστας, πιλότος, παραγωγός…(ουφ κουράστηκα)!

Ποιά είναι -ή μάλλον, τί είναι τελικά;

Είναι γεγονός ότι οι γυναίκες καλούνται να ενσαρκώσουν πολλούς ρόλους ταυτόχρονα, η συγκεκριμένη όμως φαίνεται να το έχει παρακάνει λίγο…πολύ! Θα την πιστώσουμε όμως παρόλο που “χαλάει την πιάτσα”, γιατί όταν η ζωή σου δίνει λεμόνια…φτιάχνεις λεμονάδα! Τόσο απλό.

Με τόσα προικίσματα και χάρες, γιατί να μην πιλοτάρεις; Λέμε τώρα…

https://www.facebook.com/tasoula.kallenou/videos/10154220585068044/

Καπετάνισσα αγέρωχη βαστά γερά το πηδάλιο της ζωής…αλλά κι ενός ταχύπλοου!

Ατρόμητη στην επιφάνεια της θάλασσας αλλά και στον βυθό!

Την γνωρίζω απο παιδί, ένα γλυκό κορίτσι που μεγάλωσε μαζί με την γιαγιά. Βλέπεις η μοίρα υπήρξε αδίστακτη με το μικρό κορίτσι που έχασε ότι πιο πολύτιμο στη ζωή: τη μάνα της. Ως “αντιστάθμισμα” (σημ. τίποτα δεν αντικαθιστά την μητρική παρουσία για να μην παρεξηγηθούμε) ο Θεός την προίκισε απλόχερα με πολλά χαρίσματα και δύναμη ψυχής για να φτάσει εδώ που είναι σήμερα.

Είναι συνιδιοκτήτρια και ενεργό στέλεχος του πολυτελές ξενοδοχείου “NESTOR” στην Αγία Νάπα.

Αλλά και ευλογημένη αγορομάνα του μικρού Χρίστου και έτερον ήμισυ του γνωστού εργολάβου Δώρου Ηρακλέους.

Έζησε για χρόνια στην μακρινή Αυστραλία κι εκεί της δόθηκε η ευκαιρία να ξεδιπλώσει πολλά απο τα ταλέντα της. Εργάστηκε ως μοντέλο, Act performer, τραγουδίστρια και παραγωγός.

Τραγούδησε για την κυπριακή παροικία πλάι στον καταξιωμένο κύπριο καλιτέχνη Κούλη Θεοδώρου, με τον οποίο συνεργάζεται μέχρι σήμερα.

Συμμετείχε επίσης σε παραστάσεις-υπερπαραγωγές στην Όπερα του Σίδνεϊ παρακαλώ!

Μπορεί να φαίνεται και να συμπεριφέρεται σαν το “κορίτσι της διπλανής πόρτας” αλλά σας το δηλώνουμε ότι το κορίτσι αυτό δεν είναι τυχαίο. Γιατί όπως και να το κάνουμε ένα κορίτσι της διπλανής πόρτας δεν φωτογραφίζεται με τόση οικειότητα και νάζι πλάι στον Χολιγουντιανό “γίγαντα” Harisson Ford.

Τιμήθηκε από το Κοινοβούλιο της Αυστραλίας για την προσφορά της στις Δημιουργικές και Παραστατικές Τέχνες.

Australian Parliament Awards in Creative and Performing Arts!

Δημιούργησε το Performance Philosophy Plays, μια ομάδα καταξιωμένων performers όπως και η ίδια, με σκοπό την συμμετοχή τους στα πολιτιστικά δρώμενα.

Στο ίδιο μοτίβο διατηρούσε το μουσικό σχήμα “NOSTOS” του οποίου ηγείτο ως τραγουδίστρια.

Κύπρος – Αυστραλία 0-1

Μπορεί η Αυστραλία να μετρά απώλειες στο 90′ απο τον επαναπατρισμό της, αλλά η επαρχία Αμμοχώστου κέρδισε μια Famagustar που δικαιωματικά της “ανήκει”.

Good news: Θα έχουμε τη χαρά να την απολαύσουμε σε ένα εξαιρετικό αφιέρωμα στον μουσικό συνθέτη Mάνο Χατζηδάκη, που θα πραγματοποιηθεί στο μουσείο Θάλασσα στην Αγία Νάπα, την Κυριακή 8/9/19  ώρα 9μ.μ. Μαζί της στο τραγούδι ο Κούλλης Θεοδώρου, η ορχήστρα LAIKONS, η σχολή χορού ΡΥΘΜΟΣ και ο καταξιωμένος ηθοποιός Σταύρος Λούρας. Σε σενάριο-σκηνοθεσία του Famagustar Νικόλα Τζιοβάνη.

 

Εμείς θα είμαστε εκεί για να απολαύσουμε τη γυναίκα Ναπολέων. Τι δεν καταλάβετε; δεν φημολογείται ότι ο Ναπολέων είχε το χάρισμα να κάνει πολλά πράγματα ταυτόχρονα και τα κάνει και καλά; Σάμπως και η Τασούλα Καλένου δεν είναι multitasking!

Famagustars

 

Απολαύστε ελεύθερα: