Γιατί απουσιάζει η Cameron Diaz απο την μεγάλη οθόνη;

Η κούκλα ηθοποιός Cameron Diaz μίλησε στο περιοδικό Instyle και αναφέρθηκε τόσο στην προσωπική της ζωή, όσο και στα επαγγελματικά της.

CameronDiaz1

Η λαμπερή ηθοποιός έγραψε ένα κείμενο στο επετειακό τεύχος του περιοδικού για τα 25 χρόνια, μιλώντας για την απουσία της από τη μεγάλη οθόνη και τονίζοντας πως δεν της λείπει η δουλειά της.

«Έτσι όπως το βλέπω, έχω δώσει παραπάνω από τη μισή ζωή μου στο κοινό. Νιώθω ότι είναι οκ να πάρω λίγο χρόνο για τον εαυτό μου τώρα. Δεν μου λείπει η δουλειά μου!», εξομολογήθηκε.

CameronDiaz2

Μάλιστα, η Cameron Diaz ανέφερε πως δεν ασχολείται με το παρελθόν και ότι διανύει την καλύτερη περίοδο στη ζωή της. Η 46χρονη ηθοποιός πιστεύει ότι το μυστικό για να είσαι καλά, είναι να είσαι ειλικρινής με τον εαυτό σου και να σταματήσεις να δίνεις σημασία σε όλα. “Εγώ ειλικρινά δεν το κάνω. Είναι μεγάλη ανακούφιση» είπε η Diaz.

Μίλησε όμως και για τον σύζυγό της, Benji Madden αποκαλύπτοντας πως το να παντρευτεί μαζί του ήταν το καλύτερο που τις έχει τύχει:

«Ο σύζυγός μου είναι ο καλύτερος! Ο γάμος είναι σίγουρα δύσκολος και χρειάζεται αρκετή δουλειά. Γι’ αυτό χρειάχρειάζεσαι κάποιον που θα είναι πρόθυμος γι’ αυτό, καθώς στον γάμο είναι όλα 50-50»!

Via