Εφοπλιστής και κούκλος ο νέος σύντροφος της Κατερίνας Καινούργιου!

Ερωτευμένη και πάλι η Κατερίνα Καινούργιου, εδώ και τέσσερις μήνες! 

katerina

Σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό “InStyle”, τόνισε πως είναι καλά στα προσωπικά της, όμως δεν έκανε περαιτέρω αποκαλύψεις.

Να θυμίσουμε την χαρακτηριστική της δήλωση:  

“Είμαι πολύ καλά. Ξεκινάω καινούργια πράγματα σε πολλούς τομείς της ζωής μου και αυτό είναι τελικά που μετράει. Από τα γενέθλιά μου και μετά νιώθω ότι ανοίγω έναν καινούργιο κύκλο στη ζωή μου. Και αυτό είναι πολύ σημαντικό για μένα. Θέλω να αφήσω πίσω τα λάθη του παρελθόντος και είμαι έτοιμη για νέα ξεκινήματα. Ξέρω πως ο κόσμος που με παρακολουθεί χαίρεται να με βλέπει καλά και δεν τους ενδιαφέρει ο λόγος. Η δημιουργία οικογένειας είναι κάτι που θέλω και κάποια στιγμή μπορεί να συμβεί, αλλά δεν βιάζομαι. Δεν με αγχώνει κάτι. Οι εποχές έχουν αλλάξει”!

Η σχέση του ζευγαριού πρωτοσυζητήθηκε και έγινε γνωστή τον περασμένο Απρίλιο, που είχαν πάει μαζί ώστε να παρακολουθήσουν την παράσταση του Μάρκου Σεφερλή στο “Δελφινάριο”, το “Ζητείται σεφ της κωμωδίας”. Τώρα το περιοδικό “HELLO!” εξασφάλισε αποκλειστικά το ζευγάρι μαζί και σε τρυφερές στιγμές.
Το ζευγάρι κάθισε στην πρώτη σειρά αδιαφορώντας για τα βλέμματα των χιλιάδων θεατών που κατακλύζουν κάθε βράδυ το θέατρο και αντάλλαξε τρυφερά φιλιά. Η Κατερίνα Καινούργιου και ο Φίλιππος Τσαγκρίδης είναι μαζί εδώ και τέσσερις μήνες και είναι ερωτευμένη!

Ποιος είναι ο Φίλιππος Τσαγκρίδης 

Ο 29χρονος είναι εγγονός του εκλιπόντα εφοπλιστή Περικλή Παναγόπουλου, γιος της κόρης του Ειρήνης Παναγοπούλου και του Στέφανου Τσαγκρίδη. Ο Φίλιππος έχει σπουδάσει Ναυτιλιακά στην Καλιφόρνια, συνεχίζοντας την παράδοση της οικογένειας στη ναυτιλία.

 

Via