ΑΦΙΕΡΩΜΑ: Αγορομάνες καμαρώνουν μαζί με τους λεβέντες τους!

Τα 5# της αγορομάνας.

«Δεν θα σου φέρουν ποτέ ούτε ένα ποτήρι νερό», «Ποιος θα σε κοιτάξει όταν γεράσεις», «Πω πω αυτά δεν είναι παιδιά είναι ταραξίες». Αυτά και άλλα πολλά ακουνε συχνά οι αγορομάνες. Υπάρχουν όμως 5 αλήθειες για τα αγόρια που πολλοί δεν γνωρίζουν…εκτός βέβαια κι αν είσαι αγορομάνα!

#1 Είσαι η πρώτη τους αγάπη

Κακά τα ψέματα. Η πρώτη γυναίκα που αγαπούν ανιδιοτελώς τα αγόρια είναι η μαμά τους. Μέσα από αυτή την αγάπη μαθαίνουν πώς να αγαπούν μια γυναίκα και με ποιον τρόπο.

Αργυρώ Φοιτηρή

 

#2 Είσαι το γυναικείο πρότυπό τους

Όπως τα κορίτσια, έχουν ως πρότυπο τον πρώτο άνδρα της ζωής τους (τον μπαμπά τους) έτσι και τα αγόρια έχουν ως γυναικείο πρότυπο τη μαμά τους.

Χριστίνα Αλαπαή

 

#3 Φωνάζεις περισσότερο από ποτέ

Τα αγόρια συνήθως δεν ακούνε όπως τα κορίτσια, οπότε προβλέπεται μια δύσκολη εφηβεία για όλους στο σπίτι που μεγαλώνουν αγόρι. Στο τέλος όμως η απέραντη αγάπη της μάνας όλα τα εξημερώνει.

Σούλα Αριστοτέλους

 

#4 Περνάει από το μυαλό σου «η κόρη»

Κάποιες φορές μπορεί να περνάει από το μυαλό μιας μάνας η σκέψη, του τι θα γινόταν αν είχε μια κόρη, αλλά μόνο για λίγα λεπτά. Οταν κοιτάει τους λεβέντες της τα ξεχνάει όλα!

Σοφία Τσαντήλα Φυλακτού

 

#5 Αποδέχεσαι την πρόκληση

Είναι εκπληκτικό να γνωρίζει μια γυναίκα ότι μπορεί να δημιουργήσει έναν υπεύθυνο, γλυκό και αφοσιωμένο άνδρα και σύζυγο. Έχει την βαρυσήμαντη ευθύνη για τους αυριανούς “τζέντλεμεν”.

Εύα Τρίαρου Λοΐζου

Είναι υπέροχο να έχεις αγόρια κι αυτό το επιβεβαιώνουν όλες οι πιο πάνω αγορομάνες με το χαμόγελό τους, που τα λέει όλα…

Famagustars